Вила 'Илинден 1903' Дихово

Vila Ilinden 1903 Dihovo


Вила Илинден 1903 Дихово Битола    Booking.com

Tell: +389 076 697 909  Mail Bozidar_v@hotmail.com

Вила Илинден 1903  Дихово се наоѓа на планината. Пелистер. Во селото постои природен базен на Р. Драгор, и многу убави места околу селото.
Куќата е изградена во типичен рустикален стил, камен и дрво, а има свој двор, со големи трева области, како и опфатени патио и дневна маса. Греењето е обезбеден со електрични панели и исто така секоја соба има свој  камин .
На дневна соба со кујна е направен од камен, а на седницата е организирана околу огниште во руралните амбиент. Собите се организирани во традиционалните рустикален стил, секој од нив е опремен со брачен кревет, а две еднокреветни кревети, шкафови и гардероба. Целиот мебел е направен од природно дрво. Бањата е опремена со туш, мијалник и на котелот со вода сад, осигурувајќи топла вода во секое време.
Услугата вклучува домашни храна, традиционални јадења, како и производство на санитарна ракија и вино во дрвени буриња.
 

Вила 'Илинден 1903' с.Дихово се наоѓа во подпелистерското село Дихово во падините на планината Пелистер и е одалечена 5 km од центарот на Битола

 

Vila ilinden 1903 dihovo

Погледај и уживај во убавината на внатрешниот изглед на Вила Илинден 1903

 


You are visitor no.

Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!